Siirry pääsisältöön

Kutsu


Köynnökset on leimattu kolmesti: VersaMarkilla, VersaMarkilla ja helmiäischalkseilla ja Distress Inkin Tea Dyella. Kutsu-lätkä on stanssattu spellbindersilla tölkistä ja väritetty peel off markerseilla. *** I stamped a vine three times: with VersaMark, with VersaMark and pearlescent chalks and Distress Ink's Tea Dye. I used spellbinders to die-cut a can to invitation-tag and coloured it with peel off markers.


Kommentit

Riina sanoi…
Tosi tyylikäs ja kaunis kortti! Tykkään!
Pipertäjä sanoi…
Wau! Hauska idea tuo triplaleimaus! Upea lopputulos!
Pitsihame sanoi…
Tyylikäs ja hillitty kutsukortti!
Kirsi sanoi…
Ihana, tää on niin kaunis. Tosi kiva idea toi kolmeen kertaan leimaus. Pitääpä joskus itsekin vähän harjoitella =) Ja kantsii muuten kokeilla sitä mosaiikki juttua ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)