Siirry pääsisältöön

Kolme kukkaa


Kuvaus ei ota tänään onnistuakseen, kortti vänksöttää vaikkei oikeasti ole ollenkaan kiero :) Oikeesti!! ;) *** Photographing is not gonna work today, card is not so crooked as it shows in the pic :) Seriously!! ;)

Tein korttiin kukkia eilen kokeilemallani tekniikalla, tällä kertaa ympyröitä tehdäkseni käytin Fiskarsin ympyräpihtilävistäjää. *** I made flowers on the card with thecnique I used yesterday, this time I used Fiskars's gripper punch to make a circle.

Kommentit

Nimetön sanoi…
Kiva kun suosit sinisävystä.Se on yksi lemppari väreistäni.
Kukat ovat hienoja!
Katjuska sanoi…
Yksinkertaisen tyylikästä :)
Kirsi sanoi…
Heips. Tämähän on "klassisen"kaunis kortti ruusukkeineen. Kyseinen Fiskarssin vehje on mulle ihan tuntematon, mutta meinaanpas tutustua jos sillä tuommoista saa aikaiseksi :)

PS. mainitsit kommentissasi siitä lusikasta magnolia kortissani, niitä saa mm. arkkikaupasta jonne on sivuillani linkki. Sarjaan kuuluu myös haarukoita ja veitsiä ovat kuin riipuksia.
Kivan kortin olet tehnyt! Tyylikäs ja yksinkertainen :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)