maanantai 3. tammikuuta 2011

Ihan kuin ois joulu ;)


Mun joulukortti-innostus eiku kovenee, tämä alkaa olemaan jo niiiin outoa :D Vaikkakin tämän tein jo ennen joulua. *** My christmas card enthusiasm has grown enormously, this is soooooo weird :D Although I made this before christmas.

Kuvassa ja tekstissä käytin embossaukseen kirkkaan jauheen ja perfect pearlsin sekoitusta sekä musteena distressin fired brickiä. *** On the image and text I used mix of clear powder and perfect pearl, and my ink was distress ink's fired brick.

Text: Stempelkeller, Germany

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Hyvä Susa - niin sitä pitää :) Mulla kans hyvä tahti päällä ja tällä vauhdilla pitäis olla ens syksynä isot pinkat joulukortteja... veikkaan vaan että hyydyn jossain vaiheessa taas pahasti! Paras siis takoa nyt kun rauta on kuumaa :D :D :D

Maaret kirjoitti...

Kaunis kortti. Tämä Magnolian leimasin on kyllä monikäyttöinen, sopii hyvin jouluisiin ja talvisiin kortteihin ja juuri embossaamalla on minusta IHQ!
kiva, että jaksatte Piian kanssa vielä takoa näitä jouluisia, itselläni täysi ähky, toivottavasti ennen marraskuuta ähkystä paranen....

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Tuo raitapaperi on tosi kiva.

Milla kirjoitti...

Tämä on niin kaunis, tykkään noista siisteistä suorista paperireunoista. Ja mä niin nostan hattua sulle, olet varautunut ajoissa ensi jouluun! :)

Hilkka kirjoitti...

Mä voisin kanssa vielä tehdä jouluisia mutta laiskuus iski just nyt!
Tää on aivan ihana ja kaikki niin uskomattoman viivasuoraa---miten olet saanutkin:)
Hyvää alkanutta vuotta:)

Pitsihame kirjoitti...

On taas niin kaunis kortti, että!!!
En minäkään kyllästynyt tekemään jouluisia kortteja, mutta mulla on niin ahtaat askartelutilat, etten voi kaikkia tarvikkeita pitää esillä. Palaan jouluisiin sitten elo- syyskuussa.