Siirry pääsisältöön

Ihan kuin ois joulu ;)


Mun joulukortti-innostus eiku kovenee, tämä alkaa olemaan jo niiiin outoa :D Vaikkakin tämän tein jo ennen joulua. *** My christmas card enthusiasm has grown enormously, this is soooooo weird :D Although I made this before christmas.

Kuvassa ja tekstissä käytin embossaukseen kirkkaan jauheen ja perfect pearlsin sekoitusta sekä musteena distressin fired brickiä. *** On the image and text I used mix of clear powder and perfect pearl, and my ink was distress ink's fired brick.

Text: Stempelkeller, Germany

Kommentit

Unknown sanoi…
Hyvä Susa - niin sitä pitää :) Mulla kans hyvä tahti päällä ja tällä vauhdilla pitäis olla ens syksynä isot pinkat joulukortteja... veikkaan vaan että hyydyn jossain vaiheessa taas pahasti! Paras siis takoa nyt kun rauta on kuumaa :D :D :D
Maaret sanoi…
Kaunis kortti. Tämä Magnolian leimasin on kyllä monikäyttöinen, sopii hyvin jouluisiin ja talvisiin kortteihin ja juuri embossaamalla on minusta IHQ!
kiva, että jaksatte Piian kanssa vielä takoa näitä jouluisia, itselläni täysi ähky, toivottavasti ennen marraskuuta ähkystä paranen....
Aivan ihana! Tuo raitapaperi on tosi kiva.
Milla sanoi…
Tämä on niin kaunis, tykkään noista siisteistä suorista paperireunoista. Ja mä niin nostan hattua sulle, olet varautunut ajoissa ensi jouluun! :)
Hilkka sanoi…
Mä voisin kanssa vielä tehdä jouluisia mutta laiskuus iski just nyt!
Tää on aivan ihana ja kaikki niin uskomattoman viivasuoraa---miten olet saanutkin:)
Hyvää alkanutta vuotta:)
Pitsihame sanoi…
On taas niin kaunis kortti, että!!!
En minäkään kyllästynyt tekemään jouluisia kortteja, mutta mulla on niin ahtaat askartelutilat, etten voi kaikkia tarvikkeita pitää esillä. Palaan jouluisiin sitten elo- syyskuussa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)