Siirry pääsisältöön

Vähän ROCKimpi hääkortti

Tilaus kuului: hääkortti, rock-henkinen... Tällainen on ensimmäinen ehdotus, toinen on vielä vähän vaiheessa :) saa nähdä tuleeko valmiiksi ;) *** Order was: wedding card, rock... This is my first suggestion, the other sample is a little bit unfinished :) let see if it ever comes ready ;)

Kommentit

SannaS sanoi…
Oi Waude! Tosi magee! =)
Anonyymi sanoi…
Tämä on erityisen ihastuttava!!!
Tykkään todella paljon =)

Mukavaa viikonloppua!
bissecat sanoi…
Rock on!!!ja tyylikäs leimasin mahtava kans.
niin upea ja mahtava kortti! toi leimakuva on kyl niinupea!
Piccolissima sanoi…
Vau mitä hääkortteja olet tehnyt! Molemmat on kyllä tosi kivoja!! :)
Toukoleeni sanoi…
Ihanan erilainen hääkortti.
Kirsi sanoi…
WAU!!! tää on tosi ROC ja lisäksi käyttäisin sanoja eleganssi ja seksy :}
Maaret sanoi…
Jes, tää on tosiaan ROCK, äimee kortti!
Kirsi sanoi…
Wau!!! Tää on ihan mielettömän upea!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)