Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #46


P*skiksen bingossa korttini meneekin kahteen riviin *hups* :) eli minä tähtäsin riviin vihreä-raitaa-nappi ja samalla osuin riviin 3D-tarra-pilkut-nappi :) *** My card fits in two lines in the P*skarteluhaaste's bingo *oops* :) in other words I aimed at green-stripes-button line and same time I hit to 3D stickers-polka dots-button line

Kommentit

Katukettu sanoi…
Siulla tuli siis tupla-bingo! :D
Kortti on aivan ihastuttava! Tuo leimakuva on yli-söpö!
Riina sanoi…
Todellakin söpönen kortti! Aivan i-has-tut-ta-va!
Suloinen hiirulaiskortti. Kauniit värit ja ihanat kimaltelevat siivet.
Tuula sanoi…
Kauniisti väritetty hiirulainen :) Muutenkin tykkään kortista.
Katjuska sanoi…
Kaunis.
Ihanat värit ja upeasti väritetty kuva. Kiva asettelu :)
Hilkka sanoi…
Oi miten tää hiirulainen on söpö:) Upea väritys ja kivan erilainen rippikortti, jotenkin hellyttävä:))
Marika sanoi…
Hitsivitsi, miten ihanaisen söpö kortti ja miten taidokkaasti väritetty leimasinkuva! Tykkään ihan täysillä!
Maaret sanoi…
Leimakuvan väritys ja koko kortti 10+. Vähillä materiaaleilla huipputyö!!!!!!
Viipula sanoi…
Hauska ja erilainen rippikortti, todella huolellisesti tehty, wau!
-maiju- sanoi…
Sama tuplabingo mullakin :)
Korttisi on tosi kiva, ei tarvii paljon materiaaleja kun osaa tehdä vähilläkin noin hienon.
Kirsi sanoi…
Ihanan Pikku Henrin kainaloon ja kauniin kortin oheen pistän sulle vastauksen> ne kulmat kortissani on Sinellin aarteita. Samassa pussissa "kultaisia" ja valkoisia kulmia. Muistelesin että 6-8kulmaa/pussi.
Hattara sanoi…
Hieno kortti, sopii loistavasti rippipäiväksi! Me like! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)