Siirry pääsisältöön

Askartelutapaamisesta :)


Tämän kortin tein tapaamisessamme... joka kesti vain kuus tuntia, niin en muuta sitten kerennytkään ;) Eihän huomaa, että innostuin vähän leikkelemään martan leikkurilla... Meitä oli kolme tyttöä ja jokainen toi jokaiselle korttitarpeet, tämän kortin tarvikkeet ovat High Quality FBS:n tuomat ja jäljellä on enää omat ja Tuuliksen tuomat. *** This I made while we had a crafting meeting.... it last only six hours, so I hadn't time to do anything else ;) Won't you notice that I maybe carried away with Martha's punch... Here was three girls and we gave materials to a card to each other. These materials are from High Quality FBS and I still have mine and Tuulis' materials left.

Kommentit

Sande sanoi…
Tämä on todella kaunis. Niin ihanan syötävän värinen ja upeasti väritetty kuva.
Marika sanoi…
Mielettömän ihana kortti!

Loistavasti väritetty leimasinkuva ja muutenkin kortissasi värit sointuvat yhteen!
Katukettu sanoi…
Aivan ihana kortti!!!
Värivalinnat on herkulliset =)
Unknown sanoi…
Mutta mitä? onko tuo vieläkin vinossa oikeesta laidasta?

Kyselee tää tyttönen :D
Katjuska sanoi…
Ihana.
Tulee ihan suffeli-namu mieleen näistä väreistä :)
maiju sanoi…
Kaunis kortti ja upea värimaailma.
Hilkka sanoi…
No ihan suffelilta näyttää.. on niin makean värinen ja todella upea:))Leikkiminen kannattaa....aina:))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)