Siirry pääsisältöön

Just Magnolia #63 - Recipe


Heppakortti on tehty Just Magnolian reseptillä: 3 kukkaa, 2 paperia ja 1 nauha (mulla juuttinaru) *** Horse card is made based on Just Magnolia's recipe: 3 flowers, 2 papers and 1 ribbon (my jute cord)

Kommentit

SannaS sanoi…
Waude!! Tosi magee kortti!! IHANA!!! =)
Piitu sanoi…
Valtavan hieno kortti! Upee väritys! Ihana kokonaisuus!
Sande sanoi…
Mahtavan ihana ja todella herkullinen väritys :)
Maaret sanoi…
Todella suloinen leimakuvan väritys, muutenkin kortti on kiva ja nättiä katseltavaa:)
debbies sanoi…
Great job on this challenge!!! Love your flowers.
Katukettu sanoi…
Ihana kortti!!! Taustapapru sopii mainiosti hepan kanssa, aivan kun heppa olisi tallin seinustan vieressä =)
-maiju- sanoi…
Tosi kiva heppakortti. Ja tosiaan, tuo taustahan on aivan kuin seinä. Sopii todella hyvin tähän.
Stampin Mindy sanoi…
Wow, this is adorable, your coloring is so beautiful! Love it!

Thanks for joining us at Just Magnolia this week! Hugs, Mindy
theneon sanoi…
This is such a delightful image -- you've captured a great "country" look.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)