Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #49


P*skiksessa on aiheena: sininen ja toinen väri *** In the P*skarteluhaaste theme is: blue and one other colour

Kommentit

Upea! Todella kauniisti väritetty leimakuva ja ihanat koristeet.
Västäräkki sanoi…
Onpa upea kortti, tosi juhlava ja samalla hellyttävä. Kaunis!
Katukettu sanoi…
Kerrassaan ihana kortti!!!
Rymyrinsessa sanoi…
Kerrassaan upea! Toivoisinpa että omatkin taitoni karttuisivat joskus edes hieman lähemmäs tuota tasoa! Varsinkin tuota väritystä täytyy katsoa oikein tarkkaan näin "nyypiönä". =)
Katjuska sanoi…
Aivan ihana.
Niin romanttinen :)
Melle sanoi…
Romanttinen, ihanan suloinen kortt!
Piitu sanoi…
Tosi kaunis kokonaisuus!!!
Loistavat väritykset!
Viipula sanoi…
Mahtava- upea väritys. värittelitkö distresseillä vai millä?
Pitsihame sanoi…
viehättävä ja romanttinen :))
Lumituulia sanoi…
Hieno kortti, jossa upea väritys. Kivasti aiheeseen sopivat koristeet.
Minni sanoi…
Ihanan romanttinen ja samalla raikas kortti. Väriyhdistelmä toimii todella kauniisti! Pitää ottaa mallia kun postilaatikosta tipahti hääkutsu....
Niina sanoi…
Suloinen kortti.
Maaret sanoi…
Tyylikäs ja hempeä hääkortti, tykkään:)
Hilkka sanoi…
Aivan ihana hääkortti, tässä on jotain tosi herkkää:) Kaunista taustapaperia ja tosi söpö perhonen:))
Pitäiskö valittaa että palelee?...EI huomenis lämpiää taas:))
Carola sanoi…
Söpöläinen ihana kortti :)
theneon sanoi…
Susa, this is so delicately colored -- beautiful!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)