Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #58 - ReseptiP*skis: 2 nappia, 2 eyelettiä ja 2 paprua *** P*skarteluhaaste: 2 buttons, 2 eyelets and 2 papers


Kommentit

Milla sanoi…
Kaunis kortti, ihanan rauhalliset värit! Ja tuo hiiri on niin ihana leveine hymyineen! :)
Mervi sanoi…
Ihana väritys, kaunis kortti,-))m
Marjo sanoi…
Oi ku ihana!!! Ja kohta nähdään... =)
Apris sanoi…
Tämä on ihastuttava. Värimaailma , kuva ja kuvan väritys miellyttävät todellakin silmää. Tykkään.
saril sanoi…
Aivan mielettömän kaunis jouluinen kortti!!
Katukettu sanoi…
No voihan himskatti miten ihana kortti! :D Tuo hiirulainen on valloittanu miun sydämen...millonhan niitä alkas muuttamaan meillekin ;) Upeasti kimaltaa tuo kranssi!
Niina sanoi…
Oi miten ihastuttavan suloinen kortti.
Katjuska sanoi…
Ihana!
Tosi kauniisti olet värittänyt Henry-hiiren :)
tosi upeeväritys kuvassa! kaunis kokonaisuus!
Voi miten suloinen! Todella kauniisti väritetty leimakuva ja ihana kimallus.
Rymyrinsessa sanoi…
Tosi hieno kortti, leimakuva mitä suloisin ja hienosti väritetty. Kukatkin on kauniit ja mukavasti ne eyeletit sielläkeskellä. Mainio kokonaisuus!
Ranu sanoi…
Ihanan pirtsakka, kyllä saajalla lähtee joulunaika hymyillen liikkeelle =)
Eldanka sanoi…
Upeasti väritetty kuva! Tosi kauniit värit tässä kortissa :)
Maaret sanoi…
Super söde kortti, upeasti väritelty Henry hiirulainen, todella raikas kokonaisuus!
Maaret sanoi…
Super söde kortti, upeasti väritelty Henry hiirulainen, todella raikas kokonaisuus!
-maiju- sanoi…
Mainio kertakaikkiaan.
Kerta kaikkiaan suloinen ja upea kortti :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)