Siirry pääsisältöön

Haluan muistaa teitä :) - SULJETTU

Yli 500 postausta ja montako lie korttia... Niistä on Susan korttiapaja tehty :)

 Päätin nauttia syksystäni teitä muistamalla, kaikkia teitä, jotka käytte tätä matkaa kanssani. Kun haluat ottaa osaa tähän blogiarvontaan kirjoita nimimerkkisi ja mahdollinen blogisi osoite alla olevaan Mr Linkyyn. Myös blogittomat ovat tervetulleita osallistumaan, lisää nimimerkkisi Mr Linkyyn ja URL-kohtaan blogini osoite sekä laita minulle sähköpostilla yhteystietosi ja nimimerkkisi.


SULJETTU

Ja nyt tulee ne ehdot ;)
1. Haluaisin nähdä teidän lempijoulukorttinne, joten laita Mr Linkyyn linkiksi juuri se mieleinen korttisi
2. Kerrothan namustani blogissasi :)
3. Kommenteihin tulleita osallistumisia ei lasketa arvontaan.

Onnea kaikille arvontaan :)Over 500 postings and how many cards... These ingredients are made of Susan korttiapaja :)

I desided to enjoy me fall like this, I offer to you something I think is nice. When you take part of this blog candy you have to write your nick name and your URL in Mr Linky below. If you don't have blog you can replace the URL with my blog's address and send me please your contact info and your nick name to my email.


CLOSED

Terms, here they are ;)
1. I'd like to see your own, made by you, favorite christmas card, put that's URL in the Mr Linky
2. Feel free to advertise this candy in your blog
3. If you only leave the comment, it won't be your ticket in draw

Good luck to you all in the draw!! :)

I will ship worldwide


Kommentit

Jolanda sanoi…
kiitos namumahdollisuudesta!
Paulette sanoi…
Tämä on minusta veikeä joulukortti... voi toki, on niitä paljon muitakin, mut tää on sillai hauska...ei ehkä kuitenkaan possun kannalta:)
Paulette sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
liisax sanoi…
Hih.. tämä oli helppo, sillä tuo on ainoa joulukortti joka on valmis ja sekin on viime vuodelta. :) Mutta tykkään siitä kyllä, ihan siksikin, että siitä tämä kaikki mulla sai alkunsa.
Riikka sanoi…
En siis tarkota sitä halloween korttia vaan sitä lumiukkoo..Ei se täydellinen ole mutta tämän hetken korteista mun suosikki :)
Marika sanoi…
Mun valitsema ei ole omatekemä, mutta tän hetken mun suosikki :)
Ukka sanoi…
Oh sorry!I don't add my favorite christmas card(((I'll do tomorrow!
Marinusik sanoi…
Очень хочется поучаствовать в розыгрыше такой конфетки! Присоединяюсь! Ссылку разместила здесь:http://dva-kupidona.blogspot.com/p/blog-page_9062.html
Larisa sanoi…
Very nice candy!!! I linked it on sidebar
http://larisa-raznosti.blogspot.com/
Thanks for the chance to win)) Hugs. Larisa. xxx
Ukka sanoi…
My christmas card here http://pishitejulie.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html
Many hugs,Ukka
Rosalee sanoi…
Forgot to link you to my favorite Christmas Cards. Here's the link and Thanks for the chance to win. I added a link to my sidebar to help spread the word.
Hugs, Rosalee

http://rosaleescrap.blogspot.com/2009/11/christmas-cards.html
bissecat sanoi…
Kiitos tälläset namut tosi kivoja.Kysymys oli vaikea ,kun piti omista korteistaan valita se mieleisensä joulukortti.Päädyin tähän viimevuotiseen.Tykkän tuosta värimaailmasta ja kotikutoisuudesta.
Ja laittelen mainoksen blogiini.Ihania kortteja sinulla täällä,pitäs keretä enemmän käymään blogikierroksilla.
Tellihani sanoi…
Sainpas kuvattua yhden joulukortin. Ei nyt ehkä juuri tämä kortti ihan se lemppari, mutta mun mielestä nää tuikkukortit sopii erityisesti tuomaan jouluntunnelmia saajalleen.
solka sanoi…
so sweet giveaway! I love it!
and I linked my favourite cards!
x Olga x
Anonyymi sanoi…
Kiitos tilaisuuden saada tällaista houkutteleva lahja, toivon, että nautitte minun kortti. =)
Sanna Saksija sanoi…
Kommentoimaan joudun sen verran, että oma suosikkini on ensimmäinen tuossa postauksessa julkaistuista neljästä kortista. Se kun on vaaleanpunainen:)
Aurinko-omena sanoi…
Hei linkistäni löytyy kolme tuikkukorttia joista mieluisin tällä hetkellä se alin ilman ikkunaa. Simppeli on joskus kaunista :O)
Инна_A sanoi…
Надеюсь на удачу!! http://innaaugsburger.blogspot.com/
Selennea sanoi…
Number 71: I confused the link was supposed to be like this: http://selennea.blogspot.com/2010/11/kartka-bozonarodzeniowa_3246.html

I so sorry!

Hugs!
Selennea sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Gośka sanoi…
Hi
Thanks for a chance to win.
I kindly invite you to visit my blog.
Regards
http://zyrafowo.blox.pl/html
Tanya sanoi…
Hi Susa!
Fantastic candy!Thanks for the chance to win this beauty! Reeeeallly want to be the lucky(and happy) winner :)
Linked candy on my blog.
Thanks!!!!!!!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)