Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #67 - Ruutuja


Lukeekohan tonttu listaa kilteistä lapsosista vai lahjatoiveita? :) *** What do you think, is this elf reading list of wishes or list of kinds? :)


Kommentit

bissecat sanoi…
Upea punainen ja hyvin jouluinen kortti.
Ihanan pirteä joulukortti! Juuri samaa leimaa käytin minäkin samassa haasteessa :)
Ihanat värit ja kivan reipas. Kaunis kortti.
Milla sanoi…
Mahtava tuo ruututausta, sehän on paperisuikaleista punottu? Vau! Hauska yksityiskohta tuo paperikäärö :) Muutenkin ihanan selkeä ja kunnon punainen kortti! <3
Mervi sanoi…
Upeaa työtä, kaunis kortti,-))m
maiju sanoi…
Ihana värimaailma. Tausta sopii tosi hyvin tuohon pukkiin. Tasapainoinen ja rauhallinen kortti.
taru76 sanoi…
Kiva raikas joulukortti! Ihanasti olet tuon tekstin keksinyt laittaa : )
meiju151 sanoi…
Ihana kortti! Makeet värit! Tämä leimasin olisi kiva omistaa!
Hilkka sanoi…
Oi miten ihana tonttu:) Tässä taas kaikki natsaa niin hyvin kohilleen:))
-maiju- sanoi…
Tosi kiva! Ja tottakai tonttu lukee listaa kilteistä lapsista :)
Maaret sanoi…
Aivan mielettömän IHANA kortti!
Katjuska sanoi…
Todella ihana, tuo taustapaperikin on vaan niin huippua!
Paulette sanoi…
Ihastuttava punainen ja kimalteleva kortti, mikäs sen paremmin jouluun sopisi!
Pitsihame sanoi…
Kahdella värillä tehty tosi kaunis kortti. Monta kivaa ideaakin on tässä, kukapa ei tykkäisi :))
Rva Kepponen sanoi…
Ihanaa punaiset hehkua. todella ihan yksityiskohta tuo "rullakirje" tuolla yläkulmassa.
Rymyrinsessa sanoi…
kiva kortti, tosi jännästi toi edwin istuu tossa stanssin alareunalla, ruudut antaa hieman sellaisen vaikutelman kuin ne olisi jotenkin valuneet alanpäin tms =)
Lilli sanoi…
Aivan upeita kortteja!

Itse hankin juuri ihka ensimmäisen Magnolia leimasimeni ja ihastuin siihen toden teolla (kuten leimailusta muutenkin olen ollut kiinnostunut jo pitkän tovin :)) Muutenkin pitäisi omaa korttitarpeistoa kasvattaa erinäisillä materiaaleilla ja työkaluilla, mutta saas nähdä milloin sitä rahaa tulisi sen verran, täyty varmaan kirjoittaa Joulupukille :)

Mutta näistä korteista saa kyllä itsekin jo inspiraatioita joten ideoista ei pitäisi olla pulaa eikä tekniikoista joita kokeilla kunhan vain tarvittavia aineksia saa :D Kädet jo syyhyää.

Ehdottomasti alan seuraamaan nyt blogiasi kunnolla kun sain kaikki vanhemmat postaukset luettua :)

Oikein mukavaa Joulunalusaikaa!

-Lilli-
MaijuS sanoi…
Ihanan reipas tämä sinun korttisi! Kauniisti olet tuon tekstin laittanut, todella kiva idea!
Toukoleeni sanoi…
HIeno tuo tekstin asettelu =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)