Siirry pääsisältöön

Just Magnolia and Hänglar&Stänglar #92


Tähän korttiin meinasi mennä purkillinen glossyä... Korjaustoimia korjaustoimien perään ;) ja lopputuloksessa on sitten viisi kerrosta glossyä. Just Magnolia ja H&S Challengessa on tällä viikolla nauhat "pääosassa". *** I almost spend one bottle of glossy on my card... Some fixing and fixing fixings ;) and the result is five layers glossy. Just Magnolia and H&S Challenge's theme is anything goes with ribbon.

Kommentit

Lopputulos onkin loistava! Aivan ihanan hillityt värit ja kaunis kokonaisuus.
Kirsi sanoi…
Aivan mielettömän ihana. Tuo pitsi ja nauha ovat todella kauniita tuossa! =)
Rach sanoi…
How adorable.xx
Laura sanoi…
Tosi ihana kortti, hurmaavat tossut, kaunis sommittelu :)
Mina sanoi…
oooohhh this is adorable Susa and such a beautiful soft colour pallette too...thanks for joining in with the Just Magnolia & hAnglar challenge
Mina xxx
Eleonora sanoi…
Aivan ihanan selkeä kortti, tykkään kovasti! Kaikki kohdillaan, muttei mitään liikaa:) Värimaailma tosi kiva!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)