Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #80 - Luonnos


Joulukorttejahan on tehtävä aina kun vaan muistaa ;) P*skarteluhaasteessa olleen luonnoksen väänsin joulukortiksi, koska halusin tuota uutta leimasintani testata... vihdoin ja viimein ;) Leimasin ruskealla, levittimellä mustetta vähän ja suihkauksia glimmer mistiä sekä parit tipat sticklesiä. Kaistaleisiin leimasin samalla kuusella ja huitasin muutaman pitsin niihin myös. *** You have to do Christmas cards when you remember to do, you know ;) There is sketch at the P*skarteluhaaste and I used it, because I wanted to try my new Christmas tree stamp... at last and finally ;) I stamped brown ink, inked with applicator and spayed glimmer mist and drops of stickles. Shreds I stamped with same tree and I put some lace here and there too.


Kommentit

Hilkka sanoi…
Susa, mä tykkään tästä kun on ihanat samat värisävyt ja pitsiä piristeenä välissä:) Todella tyylikäs kortti:))
Kirsi sanoi…
Oi että, tämä on aivan mielettömän kaunis!!!
Santtu sanoi…
Onpas kivasti toteutettu tämä kortti! Tosi kaunis! :)
Puuhis sanoi…
Upea joulukortti ja ihanan harmooninen. Kuusileimasin on tyylikäs!
Maaret sanoi…
Oi joi, tämä kortti on IHANA!
Merja sanoi…
Mä olen myyty tähän! Mahtava ruskea joulukortti!
SannaS sanoi…
oih...megaupee!!! =)
Mielettömän kaunis, ihanan lämpimät värit.
Anonyymi sanoi…
Aivan täydellinen kortti!
Tää on ihana ihana ihana <3
Tiina sanoi…
Upea joulukortti! Ihanat värit ja nuo pitsit tuolla väleissä kruunaavat kokonaisuuden. Yksinkertaisen tyylikäs!
Ansu sanoi…
Kaunis! Ihanan harmoninen. :)
Hattara sanoi…
OMG! Aivan ihastuttava joulukortti! Täytyisi itsekin muistaa tehdä välillä joulukortteja. :)
Katjuska sanoi…
Kertakaikkisen ihana. Ruskea on ihan suosikkini ja tämä on niin taidokas kokonaisuus ettei löydy sanoja!
Maarit sanoi…
Tässä kortissa on tyyliä.
Todella kaunis kortti :)
Eleonora sanoi…
No jopas onkin töydellinen joulukortti! Mahtavan kaunis kokonaisuus!

Mukavaa viikkoa!
-maiju- sanoi…
Aivan mahtavan hieno, tyylikäs, kaunis ja ihana.
Rva Kepponen sanoi…
Onpas tyylikäs ja vähän erilainen joulukortti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä