Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #109 - Kraft + 2 väriä


P*skiksessa mennään teemalla: kraft+ kaksi valinnaista väriä. Mulla ne on antiikkipinkki ja harmaa. *** P*skis has theme: kraft+ two additional colours. My colours are antique pink and grey.

promarkers
upm 4cc
distress ink weathered wood
kartonkilehtiön tausta/ cardstock stack's background
cuttlebug
/timpan tagi stanssitim holtz tag die
Merjan ja Pammun setistä Onnea-teksti/ finnish congratulation text


Kommentit

Sara H sanoi…
Oi että on kaunis kortti! Huippu ihana kuva =)
Onpa säpäkkä leidi! Upea tägi.
Maaret sanoi…
Woi mahoton....IHANA tagi!!!!
paula sanoi…
Aivan upea kortti, väritys on niin hienoa.
Hilkka sanoi…
Voi mahdoton miten upea nainen ja TOSI hieno tagi:)))
Carola sanoi…
Mielettömän upea :)
Minni sanoi…
Wau! Jopas on kortti! Isänpäiväksikin sopiva, eikö ;) Kauniin väriyhdistelmän olet valinnut
Mervi sanoi…
jesta mikä mimmi, upea kortti, hieno väritys,-))m
Ansku sanoi…
Ihan mielettömän magee!Tuo kuva on superhieno ja wau mikä väritys.TYKKÄÄN:)
Milla sanoi…
Herttinen, mikä typy! :D Upeasti väritetty!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)