Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #112 - Kakkupaperi


Taustalla oleva kakkupaperi on P*skista varten sinne pistetty ;) *** That doily is there for P*skis ;)

tekstuuripintaiset kuviopaperit/ textured patterned papers
back of the cardstock pad
distress ink victorian velvet, aged mahogany, black soot, 
weathered wood (tyynyt ja täyttöpullot/pads and reinkers)
vesisäiliösivellin/
versafine onyx black
canson montval 300g
mini mister
perfect pearl
tattered angels glimmer mist
enamel accent white
cuttlebug
cuttlebug kulmastanssi/corner die
glimmer glam
musteenlevitin/ink applicator
käsintehtyjä paperikukkasia/handmade paper flowers

Kommentit

Taija sanoi…
Kauniisti väritetty leimasinkuva. Nätti kortti!
Voi miten suloinen! Kauniisti väritetty leimakuva.
Ansku sanoi…
Oi miten söpö ja hellyyttävä kortti!Kuva vetoaa ainakin minuun..Ihana:)
Hilkka sanoi…
Oi että onkin hieno kortti ja upea väritys:)Aivan ihgu tuo kulmastanssi:)))
khrestel sanoi…
Syötävän suloinen. Kenen tuo leimakuva on?
Milla sanoi…
Awww! Sulkku!! Aivan ihuna! :)

(Ja mitä, eikö Suomen murteet oo hallussa?? *järkytys* ;) Soli kuule Pohojammaan murretta ja tarkoottaa notta 'reilusti', 'paljon', 'runsain määrin'. Notta tiärät! ;D )
Niinu sanoi…
Tuo leimakuva on aivan ihana! Itse pidän tälläisten kuvien värittämistä hankalana, kun on oikeastaan vain 1-2 väriä käytettävänä, mutta sinä olet saanut tästä erittäin elävän näköisen:) Ja tykkään myös tuosta kulmakoristeesta!
Marge sanoi…
Ihanainen kortti!
Marika sanoi…
Voi mikä söpöläinen!
... rok sanoi…
aivan supersöpö kortti !!!
Ihana ja supersöpönen.
Maarit sanoi…
Vetoavan hellyttävä kortti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä