Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #121 - värien käyttöä


Tuikkukortti muotoutui P*skikseen sopivaksi, kun laitoin sen väreihin: kraft, turkoosi ja valkea :) *** Tea light card is made of kraft, turquoise and white like P*skis asks us to do :) 

ibfs stamp
stempelkeller stamp
distress ink: pumice stone, peeled paint, 
shabby shutter, broken china
 musteenlevitin/ink applicator
vesisäiliösivellin/h2o brush
kartonkilehtiön taustakartonki/ base of cardstock stack
martha steward scoreboard
canson montval 300g
classic watercolor paper 250g


Kommentit

Sara H sanoi…
Voi että! Todella ihana tuikkukortti!!! Tuo leima on tosi kaunis =)
Maaret sanoi…
Oi, joi, tää kortti on just mun mieleen, huoh!
Marika sanoi…
Tyylikäs!

Ihanasti tuo pitsi! <3
Katukettu sanoi…
Ai että miten upea!!!!! Ihana tuo joulutähti-leimakuva!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)