Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #103 - pinkki ja minttu

Tää ois niinku vähän niinku tullu takas :) Ja ensimmäisenä tein tietty Magnoliahaasteen, jossa meille on aiheena värihaaste: minttu ja pinkki.

Tässä mun kortti, johon meinas tulla sitten kaikki härpäkkeet ja koristeet, mitä en oo käyttäny, kun en oo voinu kortteilla ;) Poikkeuksellisesti kortti sai nimenkin: Superhyperhärpäkekortti!
I'm back :) First I made card for the Magnoliahaaste and there the theme is colour challenge: mint green and pink.

This card is I think super-hyper-ultimate-fussy card ;) because I almost used all my unused card making stuff on it... :D

Kommentit

Minni sanoi…
Kiva kun olet tullut takaisin :)
Härpäke kortti on superhyperihana :))
AnniK sanoi…
Ihanan namu kortti!
MillaVaan sanoi…
No oli jo aikakin tulla takas :) ihana härpäke kortti :)
MaijuS sanoi…
Todella kaunis kortti runsaine koristuksineen! Ihana!
Hilkka sanoi…
Ja minäkin olen oottanut siun kortteja!!
Tosi upean kortin oletkin väkertänyt iloksemme:))
Lilli sanoi…
Tervetuloa takaisin! :)

-Lilli-

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)