Siirry pääsisältöön

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on... ajatuksena esim. magnolia-leimat, non sequiturit, woj:t yms):

Kuten alussa jo sanoin, että säilytän näitä nykyään näin... Ennen säilytin niitä kansioissa ja minulle se oli käytännössä hankalaa, koska leimasimia oli useampi muovitaskullinen välilehti niin niiden laraamisessa oli minusta aika kova homma silloin, kun jonkin leimasimen olisi tarvinnut pian käyttöön. Sitten kokeilin elokuvavuokraamosta ilmaiseksi saamiani karkkilootia (muovisia läpinäkyviä), mutta se oli niiiiiin virhe ;) koska niihin mahtui liikaa leimasimia, joten yhden tietyn etsiminen olikin jo kunnon projekti.

Kuinka sinä säilytät muut kuin puukannalliset leimasimesi?
Minun puukannalliset ovat silleen tylsästi ;) lipastonlaatikossa
(tarkemmin sanottuna kirjahyllyn vetolaatikoissa).

Kommentit

Unknown sanoi…
No, niissä cd-koteloissa. Pitäsköhän minunki kokeilla laittaa nuin?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)