Siirry pääsisältöön

Keltaista vauvalle


Tämä on viimeinen niistä lauantaina tehdyistä ja kuvatuista korteista. Kortin sisällä on pop-up kuva siilivauvasta ja muutama kukkanen. *** Yellow for baby. This is last card that I made and took photo past Saturday. There is pop-up baby hedgie and some flowers inside the card.


Kommentit

Aivan ihana kortti! Kivan yksinkertainen kansi ja suloinen yllätys sisällä.
Katjuska sanoi…
Tosi kaunis ja kiva ylläri kortin sisällä :)
Anonyymi sanoi…
Kivasti oot keksinyt yllärinkin tähän:-) Tykkään oikein paljon!!
SannaS sanoi…
Tosi kaunis kortti! Ihanan pirtsakka!
Johanna sanoi…
kiitos! mullakin tää "kuvausalusta" oli pitkään haussa, mutta viime jouluna huomasin, että verkkokauppa.comissa voi tietsikkaan pientä maksua vastaan saada kustomoinnin ja siitäkös ilahduin! Värikkäät kannettavat on niin pirun kalliita ja tää mun maksoi sillon noin 400e väreineen.
Melle sanoi…
Suloisia kortteja! Ja tämä keltainen on todella kaunis ja tyylikäs.
pipertäjä sanoi…
Voi miten herkkis kortti. Ja ihanaa keltaista. Pirtsakka! Tykkään.
Kirsi sanoi…
Oih ja voih ihana tastapaperi tuossa kannessa ja tuo siilivaavi on kerrassaan nätisti väritetty :) Kaunis kortti!
Niina sanoi…
Oi kuinka kaunis tämä korrti on. Yksinkertainen, mutta silti niin kaunis. Ja sisällä ylläri :)
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Voi miten söpö vauvakortti :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)