Siirry pääsisältöön

Kurre polkee

Tänään keinovalo ei ollut mun kamu :) Kurre polkee clossyllä käsitellyssä kuvassa(kauttaaltaan siis) Värittelin distress inkeillä, joten ne vähän ottivat clossy-käsittelystä itseensä ja haalenivat paikoitellen. *** Today artificial, not sunlight, light wasn't my pal :) Squirrel rides his bike on clossy covered pic. I coloured with distress inks so colours messed up with clossy little bit I think.

Kommentit

SannaS sanoi…
Ihana kortti! Kauniit kukat!
Sande sanoi…
Onpas ihastuttava kortti. Clossy-käsittely teki kivaa jälkeä! Myös tuo edellinen rippikorttisi on tosi kaunis.
Kirsi sanoi…
Kurrepa on upea. Kivasti tuo 3d-vaikutetta lakka ja kauniisti olet koristellut kortin. Ihanat värit.
Anonyymi sanoi…
Onpa ihana kortti!Kurren kuva on myös tosi persoonallinen siinä.Oravat ovat muutenkin lutuisia :)
Maaret sanoi…
Taidokas leimakuvan väritys!!!!!!!
Punchinella sopii kivasti tähän korttiin, joka taas jälleen kerran tosi kiva kokonaisuus muutenkin. Toi Clossyn halkeilu ei haittaa mun mielestä tahtia yhtään, on vähän kuin "minikrakleerattu" vaikutelma:)
Hilkka sanoi…
Oi miten tämä on ihana:) Kivasti vaikutti väreihin Glossy...näyttää tosi upealta:))
jaana m sanoi…
Onpa upea, juhlava kortti! Ihanasti olet väritellyt:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)