Siirry pääsisältöön

Rippikorttiko?

Tämä neiti on musta just ripiltä päässyt, mutta en ristiä laittanut jos joku mieltää tämän liittyvän johonkin muuhun juhlaan. Alemman kuvan värit ovat lähempänä totuutta, kuvaan uudelleen valoisalla. *** I think this girl is just confirmed but I didn't put a cross because I know that everybody doesn't see it like me. Colours are more real on the pic below, I take new one when sun is up.


Kommentit

Tuija sanoi…
Kaunis, herkkä kortti.
SannaS sanoi…
Upea!!! Tosi kauniisti väritetty kuva! =)
...jotain kuitenkin puuttuu.... ??? ;D
Kirsti sanoi…
Kuvan tyttö on kuin juuri ripille päässyt.Minusta kiva!:)
Ritva sanoi…
Onpa herkkä ja kaunis kokonaisuus, onkoon sitten rippilapsi tai jokin muu...
Jeenni sanoi…
Kortti on täydellinen!!!
jaana m sanoi…
Onpa todella kaunis ja herkkä kortti!
Paulette sanoi…
Upea kortti! Ihana kortti juuri rippilapselle...
Jarmo Asp sanoi…
Terve, Susa!!
Tosi kivan näköisiä kortteja. Alahan suunnitella minulle ohan omia 50 -vuotispäiväkortteja! Tiedät kyllä, milloin tarvitsen kutsuja... Mieti ja ehdota kesään mennessä. Jotain sopivan hupaisaa.
Marika sanoi…
Kerrassaan loistava kortti ja koko kokonaisuus!
Viipula sanoi…
Upea ja herkkä kortti! Kurkkaapas blogiini!=O)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)