Siirry pääsisältöön

Vauvalle


Vihreää vauvalle, distressin peeled paintin sävyissä *** Green for a baby, in colours of distress ink's peeled paint

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kerrassaan ihana!Tästä tulee hyvä mieli :) Miten sä aina keksitkin näitä kivoja ideoista kortteihisi!!
SannaS sanoi…
WAU!! Tosi ihana kortti! =)
Katjuska sanoi…
Aivan super-ihana!
Kiva idea tuo tekstileima "taustapaperina" :)
Hyvää uutta vuotta! Onpa ihana tyylikäs ja hillitty kortti :)
Jeenni sanoi…
Aivan IHANA kortti! Tuo tekstitausta on mielettömän hyvä idis!
bigM sanoi…
kiva, kun kävit;)
sinulla on täällä toinen toistaan hienompia kortteja.
tämäkin on aivan hurmaava....
Kirsi sanoi…
Ihana, herkkä ja kivasti aseteltu. Kivasti olet tehnyt vähän erilaisen kortin pienokaiselle, tykkään kovasti.
Marge sanoi…
Tosi upea kortti, ihanan tunnelmallinen.
Todella kaunis kortti ja kivasti olet tehnyt "tekstipaperin" leimaamalla. Upeasti väritetty leimakuva.
Kirsi sanoi…
Aivan mielettömän ihana. Ja todella kivasti olet keksinyt käyttää tuota tekstileimasinta taustaan =) Pitänee itsekin hankkia tämä heppa kun alan oikeasti olla jo niin ihastunut tähän leimasimeen =)
Liimatassu sanoi…
Kaunis sommittelu kortissasi. Hauska idea, leimasimella taustapaperi. Valkoiset ruusut näyttävät kivalta muuten vihreän kortin kanssa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)