Siirry pääsisältöön

Vuosi täynnä blogeilua

Vuosi ja 30 000 kävijää blogissani täynnä :D

Jee ;)

Tämä on ollut yllättävän koukuttavaa ja mielettömän opettavaista

ISO kiitos kaikille kävijöille, "vanhoille tutuille" ja uusille vierailijoille!!

***

One year (the first one) and 30 000 visitors on my blog

Yeah ;)

This has been surprisingly addictive and educational

BIG thanks to you all, to "old acquaintances" and to new ones!!!Kommentit

Pitsihame sanoi…
Onnea ja pitkää ikää blogillesi.
Mielellään käynkin täällä katsastamassa aikaansaannoksiasi.
Toinenkin rockimpi hääkortti on ihastuttava!
Piccolissima sanoi…
Onnea 1-vuotiaalle! ;D
Piitu sanoi…
Ohhoh! Vau! Onnittelut 1 -vuotiaalle ja isosta kävijämäärästä =)! Korttejasi on mukava käydä ihailemassa!! ..jatka samaan malliin =)!
Marika sanoi…
Onnittelut 1vuotiaalle!

Itselläni tulee vuosi täyteen 26.1.2010
Katukettu sanoi…
Onnea 1-vuotiaalle blogillesi hieman jälkikäteen =)
Kurkkailin tekemiäsi kortteja, ovat aivan älyttömän upeita! =) Tykkään! :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)