Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #66


P*skiksessa pyydetään laittamaan korttiin korkeintaan neljä koristetta, minulla tässä onkin vain kolme. *** At the P*skarteluhaaste they ask us to make a card with four embellishments, max four I mean, I got only three embellishments here.

Kommentit

Rymyrinsessa sanoi…
ihanat nuo kukat , olivatko punasävyisiä vai värjäsitkö itse?
Kaunis kortti - kivasti olet käyttänyt aaltopahvia.
Pitsihame sanoi…
Kaunis kortti raikkaine väreineen!!!
Kaisa sanoi…
Ihana ja erilainen kortti!
Hilkka sanoi…
Oi tämä on kaunis:))Minusta tuntuu että olet itse värjännyt nuo kukkien reunat....tai sitt olen vääräs!!! Ne ovat nim. tosi kauniit--siis kukkaset kuten myös reunat...hih:))
-maiju- sanoi…
Tykkään taästä tosi paljon. Kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)