Siirry pääsisältöön

Kevättä rinnassa, Paperillaan

Keväinen moodboard Paperillan blogissa innosti minua käyttämään vihreää punaisena lankana tässä kortissa ;)

Taustaan mustetin maskin läpi Distress Inkin moved lawnilla, spiced marmeladella ja picked rasberryllä. Seuraavaksi suihkin vettä päälle, jotta värit vähän blendautuvat keskenään. Leimasin (DI moved lawn) Stempelkellerin leimalla tekstin paksun tulostuspaperin päälle ja sitten stanssasin sen irti ympyrän muotoisella stanssilla. Vihreät reunat tekstin takana leikkasin samaisesta kartongista, jota olin mustettanut moved lawnilla. Rusetti niin ikään on värjätty moved lawn sävyllä DI mustetta (mustetin pätkän valkeaa satiininauhaa rusetiksi). Lopuksi kiinnitin kaikki valkeaan korttipohjaan teipeillä (rusetin liimasin).

Kommentit

Hilkka sanoi…
OI, tää on kyllä niin kaunis:-))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla.   Hyvää viikonloppua!!! :)