Siirry pääsisältöön

Äitienpäivä - Mother's Day AGCB #74Perhonen innoitti tekemään kortin äidilleni, joka rakastaa perhosia. Jos kortti pysyy salassa siihen saakka kun on äitienpäivä niin hän saa tämän kortin :) Kortti on kaksinkertainen siten, että päällimmäisenä on kultainen kuultopaperi ja itse korttipohja on helmiäispersikka. Äidille-teksti on leimattu helmiäispohjaan pronssinvärisellä leimasimella. Tämä korttini osallistuu myös uuteen haasteeseen: Arty Girlz Challenge Blog #74*** Butterfly were the inspiration for me to make a card for my mother, who loves butterflies. If I can keep the secret, this card will be my mother's Mother's Day card this year :) The card is double layered card, there is first golden transparent paper and then there is pearlescent peach cardboard. The text is stamped with bronze and it's stamped on pearlescent cardboard. This will be my card for new challenge: Arty Girlz Challenge Blog #74.

Äidille-teksti kuultaa päällimmäisestä kerroksesta läpi. *** Topmost layer is translucent, there you can see the text.

Kommentit

Lynn Stevens sanoi…
very soft and sweet
Unknown sanoi…
Your card is beautiful, so soft and elegant

Thanks for joining in with this weeks Arty Girlz challenge Susa

Julie xx
Crissi Harvey sanoi…
Beautiful card very elegant you mum with love it.

Thanks for joining in with the Arty Girlz challenge.

crissi xx

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)