Siirry pääsisältöön

Ensimmäinen SAY-posti :)

Jipii!!! Minä sain ensimmäisen SAY-lähetykseni tänään postista :) Pakettiin kuuluu kaunis kortti onnitteluiden kera (niijaa nätisti), leimakuvia, kaksipuoleista teippiä, nauhaa(jossa hologrammityylisiä tulppaaneita), huopakukkia, leimasin, "kukan keskuksia" (välihelmiä kai oikeasti ovat), kukkia ja vielä sellaisia lasisia puolikkaita helmiä(en ole koskaan ennen nähnyt tällaisia) Iso niijaus SAYlle, paketti ylitti lahjakkaasti kaikki toiveet ja odotukset! *** YeeHaa! Today I received my first SAY(secret craft friend) package :) There was beautiful card (thank you SAY), stamped Tildas and hänglar&stänglar, douple sided tape, ribbon(with hologram tulips), felt flowers, stamp, gap pearls and half glass pearls. Big thanks for my SAY, package was more than I hoped or even dreamed of!

Kommentit

Bluemama sanoi…
Vautsi vau minkälaisen paketin olet saanut! Ihanuuksia pullollaan!
Susa sanoi…
Niinpä! Kaikki jutut oli mieleisiä :) Kiva SAYkausi tulossa, hih!
Unknown sanoi…
Kiva että tykkäsit ja hienoja kortteja olet jo ehtinyt tehdä! Ja lisää on tulossa pian!
Nimetön sanoi…
En malta odottaa :) hih!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)