Siirry pääsisältöön

Go green! StampARTicin haaste

Tämän kertainen StampARTicin haaste kuuluu: "Vihreä"+ jotain, mikä ei varsinaisesti ole askartelumateriaalia. Käytin klemmareita, joita en normaalisti käyttäisi ihan näin ja kartonkilehtiön takakansi toimii topakasti korttipohjana :) Leimasin distress inkeillä.*** This time StampARTic's challenge is Go green! Something green and something which is not originally a craft item. I used paper clips to hold the heart and background cardstock is from card pad background. I stamped with distress inks.


Tausta kartonki ***Here you can see the background cardstock.

Klemmari *** Paper clip

Kommentit

Unknown sanoi…
Beautiful card, and nice recycled items!
Thanks for playing!
hugs,
Jorunn
Ansku sanoi…
Onpa kaunis kortti.
Nimetön sanoi…
Tosi tyylikäs ja kaunis kortti :) Hienosti kierrätetty!
Mervi sanoi…
Tosi hieno kortti, minäkin osallistuin ekaa kertaa;-))m
Susa sanoi…
Niijaa nätisti :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)