Siirry pääsisältöön

Jehkotar CardChallenge #44

Korttini Jehkottaren haasteeseen on ponkkaripää Tildaa. Väritin Tildani chalkseilla ja kortin töpöttelyyn käytin distress inkin faded jeansia. *** My card for Jehkotar CardChallenge is Tilda with tassels. I coloured with chalks and distress ink's faded jeans.

Kommentit

Nimetön sanoi…
Kaunista katseltavaa on korttisi; Ihanasti väritetty leimakuva ja erityisesti kiinnitin huomiota metallilankaan ja pieniin ruusuihin:) tykkään!
Nimetön sanoi…
Todella kaunis kokonaisuus!! Ja väritys on ihana!!
Unknown sanoi…
Mahtava kokonaisuus ja kortti on kerrassaan niin suloinen!
Nanna sanoi…
Kaunis kortti. Upeaa kuviollista taustapaperia olet käyttänyt. Hieno kokonaisuus
Susa sanoi…
Kiitos kaikille kauniista sanoista :) Tämä kortti on ihan pohjia myöten väännetty ;) "kuviopaperi" on kasattu palasista itse(ei ollut muka itsellä mieleistä kuviopaperia... :).
AN sanoi…
Kaunis kortti ajatuksella ja isolla vaivalla tehty,mutta kyllä kannattikin ,tulos on loistava!
huolellisesti tehty kortti! ihanat noi neliöt ja ruusu rautalangassa.
Susa sanoi…
*niijaa nätisti hame hulmuten*
Nimetön sanoi…
loistavan kortin olet tehnyt :D kaunista jälkeä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)