Siirry pääsisältöön

Pienelle prinssille - Jehkotar CardChallenge #46

Kortti on tehty serkulleni, joka sai tällä viikolla poikavauvan, jonka nimi alkaa L-kirjaimella :) Kisu on väritetty inktenseillä ja leimailut on leimattu distress inkeillä. Ilmapallot ja circle-itin käsittelin papier glass finishillä. Osallistun tällä kortilla Jehkotar CardChallengeen.*** This card is to my cousin, who had a baby boy (baby's name begins with L :) on this week. Kitten is coloured with inktenses and all stamped things are stamped with distress inks. Balloons and circle-wish I processed with papier glass finish. This is my card for Jehkotar CardChallenge.


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hyvin selkeä ja kaunis kokonaisuus; Ihanat noi leimakuvan ilmapallot, tuttipullo ja kukkasetkin:) Kiva kun osallistuit ja hyvät viikonlopun jatkot:)
TARJA L sanoi…
Oi, miten ihastuttava kortti. Kivat nuo ilmapallot,tuttipullo ym.
Anonyymi sanoi…
Tosi ihana, suloinen kortti!!
Maisku sanoi…
Tämäkin aivan ihana! Penny Blackin leimasimet on kaikki söpöjä:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)