Siirry pääsisältöön

Anna hyvän kiertää - Pay it forward

SannaSin blogissa bongasin anna hyvän kiertää-haasteen :) !

Lupaan lähettää paketin kolmelle (3) ensimmäiselle tähän viestiin kommentoivalle! Lahjan/yllätyksen saat vuoden 2009 aikana, mutta viimeistään joulukuussa 2009!

Samalla liityt itse ketjuun ja ilmoittaudut omassa blogissasi laittamaan hyvän kiertämään kolmelle ensimmäiselle!

EXTRA-kivaa: Kaikkien kommenttien jättäneiden kesken arvotaan pieni ylläri, jonka kasaamisessa kuuntelen teitä ja toiveitanne :)

Kun olet kirjoittanut postaukseeni, niin ilmoita osoitteesi ja ylläri-toiveesi (esim: mistä materiaalista/väristä pidät esim. askartelussa) sähköpostiini osoitteessa: susankortit @ gmail.com (ilman välejä). Lähetän myös ulkomaille. Blogittomatkin voivat osallistua arvontaan!

Terkkuja, Susa

***

At SannaS's blog, I found this :) , Pay it forward -challenge.

I promise to send a present to the first three (3) people who comment to this post! You will receive the present sometime this year, at the latest in December 2009!

At the same time you will join in this challenge and announce this challenge in your blog to pay it forward to the first three people.

EXTRA-fun - Please leave your comment, then you will take part of lottery, lottery's little prize is a secret, but I listen to you and your wishes:)

Once you've commented on this post, email me your address and what is your favorite thing to win at this little lottery (for example: your favorite colour/crafting material) : susankortit @ gmail.com (without the gaps). I will ship worldwide. If you don't have blog you can participate this lottery anyway!

Hugs, Susa

EDIT: Kolme ensimmäistä yllätyksen saajaa/ First three who get surprise
1. Chrissie
2. Heluna
3. MaiskuEDIT: Nyt on kaikki yllärin saajat kasassa!!! Eli enää voi osallistua vain arvontaan.
There already are all who gets surprises!!!! Now you can only take part on lottery.


Kommentit

Chrissie sanoi…
This is very intriguing!
Whatever could it be?
You have made me very curious!
Chrissie
SannaS sanoi…
Minä haluan vaan arvontaan mukaan, kun olen jo osallistunut tuohon hyvän kierrättämiseen! =)
Sari sanoi…
Minulla ei ole itselläni blogia mutta seuraan, blogiasi lähes päivittäin. Haluaisin kovasti osallistua arvontaan, toivottavasti onnistuu!

Sari
maija sanoi…
Tämäpä hauska idea! Mullakaan ei ole blogia, mutta haluan osallistua arvontaan:)
askartelussa mulla ei oo vielä suosikki materiaalia tai väriä, koska vasta vähän aikaa sitten innostuin korttien teossa.
Hyvää kevään jatkoa! Mukava seurata blogiasi! :)
Heluna sanoi…
Tämmöiseen voisi olla hauska osallistua, mukaan siis=)
Maisku sanoi…
Hei vaan! Voisin tulla kolmanneksi tuohon juttuun:)
Maisku sanoi…
Ai niin ja mie olen tuo maija..perustin sitten blogin itselleni:)
Ritva sanoi…
Osallistun arvontaan! :9
Mukavaa kevättä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)