Siirry pääsisältöön

Cute Card Thursday #52 Recipe

Tämän viikon CCT haaste kuuluu: Jotain revittyä; 2 paperia ja 4 koristetta. Tämä Sugar Nellie tyttönen on väritetty inktenseillä ja distress inkeillä. Kukat on lävistetty EKn retrokukkaleikkureilla S ja M. Hioin raitakartonkia hiomapaperilla (p320). *** This week's CCT challenge is Recipe: Take something ripped; 2 papers and 4 embellishments. Sugar Nellie-little girl is coloured with distress inks and inktenses. Flowers are punched with EK's retro flower punchers size S and M. I used sandpaper on this striped part of card (p320).

Kommentit

SannaS sanoi…
Ihanasti väritetty! :) Kaunis kortti!
Rach sanoi…
susa, this is beautiful. hugs rachxx
Deb sanoi…
such a beautiful card, I adore this image, you coloured it perfectly!
Thank you for joining in with the CCT challenge, have a great evening, hugs Debx
Nimetön sanoi…
Erittäin kaunis kortti. Ihanasti väritetty kuva, etenkin farkut on ihan aidon näköiset! :)
Susa sanoi…
Thank you all for your kind words :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)