Siirry pääsisältöön

Kukkaruukku-kortti

Tässä tämän viikkoinen korttini Jehkotar CardChallengeen :) Teemana on pitsi. Perhoset pohjassa ovat vesileimoja ja kehykset on leimattu ja väritetty distress inkeillä sekä käsitelty papier glass finishillä. Lävistimet, mitä käytin, ovat EK:n ruukku ja retrokukka S. *** This is my card for this week's Jehkotar CardChallenge :) Theme is lace. Butterflies are watermarks and the frame is stamped and coloured with distress inks. I put papier glass finish on the frame to emboss that nicely. Punchers that I used are EK's pot and retro flower S.
EDIT: Tämän viikkoinen osallistuminen JCC:n on laitettu kahteen kertaan tuskaisen puolituntisen jälkeen (en onnistunut kommentoimaan omilla "tunnuksilla" ) :) *** This week's comment to JCC is twice in there because... because there was difficulties to comment... I struggled with it over half hour, and now my comment is twice there :)

Kommentit

Nimetön sanoi…
Onpa ihana toteutus! Kerrassaan mainio idea sulla:)
Nimetön sanoi…
wau, tykkään tästä oikein paljon! ihanaa pitsiä ja niin nätit kukat! =)
Paula sanoi…
Todella kaunis kortti. Ihanan erilainen toteutus :)
nätti ja erilainen kortti! mut kaunis on!
TARJA L sanoi…
Todella kaunis kortti ja ihanan erilainen.
Susanne sanoi…
Todella kivasti toteutettu kortti! Kaunis =)
Maaret sanoi…
Kiva erilainen kokonaisuus ja aivan ihanaa leveätä pitsiä:)
Merja sanoi…
Kaunis kortti! Tuo kukkaruukku tuossa keskellä on aivan ihastuttava ja erilainen toteutus!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)