Siirry pääsisältöön

Penny Black - #41

Tällä kortilla osallistun tämän viikkoiseen PBSCen. Haasteessa on aiheena piirtely, jonka olen toteuttanut korttiin kiekuroita tekemällä ja piirtämällä tikkauksen. Kisun väritin inkteseillä. *** This is my card for PBSC. Theme was doodling, I made swirls and I used my marker pen to sewings. I coloured kitten with inktenses.
Kortti takaa *** Backside of cardKommentit

AN sanoi…
Ihana Pennyn kissa tanssii jälleen,on se niin ihana!!
Kath Stewart sanoi…
beautiful card...love the colour combo and your gorgeous image.......fab doodling and thanks for joining in the fun this week at PBSC
Hugs Kath xxxxx
Nimetön sanoi…
Tämä on upea! Tuo kukka on ihan huippu!! Tykkään näistä väreistä:)
debby4000 sanoi…
Gorgeous sweet card, fab image and colours.
luv
Debby
Unknown sanoi…
Love your cute image, colours and swirly doodles - fab! Thanks for joining in the PBSC this week.
Pauline x
Beth sanoi…
Gorgeous card! I love the funky colour scheme and fabulous embellishments! Thanks for joining the PB challenge this week!
Beth xx
Susa sanoi…
Thank you all for your kind words :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)