Siirry pääsisältöön

Pink, Green and Brown - The Pink Elephant #5

Tällä kortilla osallistun The Pink Elephantin viidenteen viikkohaasteeseen. Väritin kuvan inktenseillä ja distress inkeillä. Kukat on leikattu EK:n retroleikkurilla S ja M. *** This is my card for The Pink Elephant fifth weekly Challenge. I coloured image with inktenses and distress inks. Flowers are made with EK's retro flower puncher S and M. (text translates Congratulation)Kommentit

Angela sanoi…
She is so sweet...

Thanks for joining us at TPE....

Angela
Unknown sanoi…
Great detail! A lot of talent & work went into this card!!! Thanks for creating with us this week at TPE!
Annie sanoi…
This is one of my favourite Magnolia stamps - I have used it so often and you have done a fantastic job with it. Tilda looks great.
Ann xxx(from the Pink Elephant challenge)
Betty J Schaub sanoi…
Too cute and I love the flowers!!!!!
Robin sanoi…
Such a precious card! I love that image! Thanks for joining us at TPE this week!
Robin
http://thepinkelephantchallenge.blogspot.com
Carol sanoi…
Love all the flowers and good colour work too!
Thanks for playing at TPE this week :)

Hugs
Carol x
Pia sanoi…
what a cute card

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)