Siirry pääsisältöön

Recipe 3,2,1" - PBSC #39

Tyttövauvalle tehty kortti on tämän viikon PBSC:n ohjeen mukaan tehty: 3 haaraniittiä, 2 nauhaa ja yksi kukka. Väritin distress inkeillä ja kukat lävistin EK:n retrokukka lävistimellä S ja M. ***For baby girl. This weeks's PBSC is Recipe 3,2,1: 3 brads, 2 ribbons and 1 flower, this baby card is for it. I coloured with distress inks and I punched flowers with EK's retro flower puncher S and M.
Kommentit

Bex sanoi…
Very Pretty!
Love Bex
Lynne in NI sanoi…
Aww...this is just adorable!
Kath Stewart sanoi…
beautiful card...love the soft pink and that adorable image...and thanks for joining in the fun this week at TYI...enjoy the rest of your weekend
hugs Kath xxxxx
Beth sanoi…
This is so pretty! I love the soft pink papers and the stamp is so cute! Thanks for joining the PB challenge this week!
Beth xx
tracie sanoi…
Oh wow this is adorable Susa, love the gorgeous pinks... fab work.
Thanks for joining us this week at PBSC
Have a great week
Hugs
Tracie :)x
Mervi sanoi…
Tosi söpönen kortti pikkuiselle;-))m
Nicola sanoi…
Gorgeous card Susa, I love this image and your beautiful pink paper. -x-

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)