Siirry pääsisältöön

ABC - H is for Heart

Testailin tänään uusia kohokuviointilevyjä, tässä tulos :) Hioakseni kartonkia hioin sitä hiomapaperilla (p320). Tilda on väritetty inktenseillä ja distress inkeillä. Tämän viikon ABC haaste: Sydän *** Today I tested my new embossing plates, here's result :) To sand cardboard I used sandpaper (p320). Tilda is coloured with inktenses and distress inks. This weeks ABC challenge: H is for Heart.


Kommentit

SannaS sanoi…
Waude! Ihana tuo sydän ja siitä "törröttävät" helmet! =)
Maaret sanoi…
Huippukaunis tausta, UPEA! Kortti muutenkin oikein sievä, kauniisti olet leimakuvan värittänyt!
Cathy sanoi…
Beautiful card, great interpretation of the heart theme, and fab embossing.
Thank you for joining in the ABC challenge.
Cathy xx
Loreal Blondi sanoi…
Komeat kuviot taustapaperiin olet saanut hiottua! Leimakuva on kauniisti väritetty ja sopii korttiin kuin nakutettu. Hieno kortti!
Anonyymi sanoi…
Adorable card so cute, thanks for joining in the fun with ABC this week.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)