Siirry pääsisältöön

Gorjuss tyttönen


Gorjuss tyttö öisissä tunnelmissa. Kuussa on vähän VersaMarkia ja helmiäischalkseja. *** Gorjuss girl in nightly feelings. On the moon there is some VersaMark and pearlescent chalks.

Kommentit

SannaS sanoi…
No voi kun sievä! Ihana kortti! =)
AN sanoi…
Ompa kaunis, kiva tuo kuu ja kukkaset
Tab sanoi…
Ooooh love your card hun! Fab image and those flowers are delish!
Hugs Tab xxx
Romulus sanoi…
SUURI KIITOS aivan upeista SAY-posteista, joita olet mulle lähettänyt! Jokainen niistä on ollut niin naulan kantaan, ja olen saanut niin paljon tavaraa, että epäilen ettet ole pysynyt budjetin sisällä!
Karvaiset elukatkin kiittävät saamisistaan!
KIITOKSET vielä ja oikein ihanaa keväänjatkoa!!!
SannaS sanoi…
kipaiseppas mun blogiin! =)
Ritva sanoi…
Sinulla onkin monta gorjusstyttö -korttia - tosi kivoja - tässä hieno idis tuo kuujuttu! Nätisti väritetty, millä värittelet? Minulla väliin onnistuu väliin ei tuo väritys, siksi aina gallupeeraan ihmisiltä näitä ....

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)