Siirry pääsisältöön

... ja loppua ei näy :)


Nämä on niiiiiiin kivoja nämä uudet leimasimet!!! *** These new Gorjuss's are sooooooo cute!!!

Kommentit

Maaret sanoi…
Jestats, että oletkin näppärästi keksinyt laittaa nämä kaksi eri leimasinta samaan korttiin:) Ja just vielä niin, että tomera "Myy" on istuvan tyllerön takana. Tästä kortista ei voi olla tykkäämättä, hieno!
Vau, onpa mainio kortti! Todella upeasti olet yhdistänyt kaksi leimaa kokonaisuudeksi. Tekstivalinta täydentää kuvan mitä parhaimmalla tavalla :-) Taustapaperikin on ihana.
maiju sanoi…
Ihania kortteja. Tykkään tuosta kädet puuhkassa olevasta tyttösestä...Se on jotenkin niin uhmakkaan olonen :)
Loreal Blondi sanoi…
Hauskasti olet laittanut kaksi leimakuvaa yhteen! Hyvä idea. Ja kaunis kortti. Onko tuo taustapaperia nuo lehdet vai irrallisia leikkeitä paperin päällä? Mukavan pitsimäinen.
Susa sanoi…
Loreal Blondi: Lehdet ovat paperissa, itsekin tykkään kovasti tuosta paperista, mutta kun tämmöinen hatarapää kun olen, en muista mistä olen tuota saanut :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)