Siirry pääsisältöön

Kolmen värin kortteja

Kortteja naisille. *** Cards for women.

Toinen mokoma *** The other one


Sitä kun pääsee vauhtiin niin ei osaa lopettaa ;) Kun jostain on innostunut niin se täytyy tehdä just silloin ku vielä innostaa... :) *** When you have power you can't stop ;) When you are enthusiastic about something you got to do it then... :)Kommentit

Jaana sanoi…
Onpas sulla täällä taas upeita kortteja! Ihania nuo kengät! Kivoja kortteja siis, yksinkertaisia ja tyylikkäitä, jotka eivät kaipaa mitään liikoja koristeita.
Heli Matero sanoi…
Tyylikkäät kokonaisuudet!
SannaS sanoi…
WAU!!! Ihania kortteja!!! Tosi mageita! Tuo liila on mun lemppari (vink vink) ja niin chic!! =)
Maisku sanoi…
Kauniita kortteja! Mulla on sama, että kun innostuu, niin on pakko tehä. Tein noita rippikortteja, vaikken ite niitä noin montaa tarvii. Oli vaan pakko tehdä:)
Jessica sanoi…
Tosi tyylikkäitä kortteja blogissasi, täällähän viihtyy pitkän tovin :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)