Siirry pääsisältöön

Suihkulähde unohdetussa puutarhassa


Väritin lähteen inktenseillä. Kortista löytyy Financial Times maustettuna distress inkin tea dyella. *** I coloured this fountain with inktenses. There is a Financial Times too in the card ;) with distress ink's tea dye.

Tämän virkatun ihanuuden on minulle tehnyt Maisku, kiitos kovasti!!! *** This loveliness is made by (crocheted) Maisku, big thanks for her!!!!


Kommentit

SannaS sanoi…
Voi kun kaunis! Ihana!!!! =)
Maaret sanoi…
Hertsumandeerus, että onkin kaunis kokonaisuus!En aikaisemmin ole kyseistä leimasinkuvaa nähnyt, hienosti olet sen väritetty:) Piste I:n päälle kaunis virkattu kukka, sen taidon Maisku kyllä osaa:)
tämä on kyl todella upeasti väritetty! kuin taulu on tämä kokonaisuus! ja leimakuva on uusi minullekin!
Maisku sanoi…
Kaunista väritysjälkeä! Nätti kortti:)
Ja nopeasti olet kukat ottanut käyttöön, vastahan ne sinne tulivat:) Mie vasta olen aloitellut värittämään sulta tulleita kuvia.
annukka sanoi…
Waude, ihana!
Tuo sanomalehtijuttu näyttää kiinnostavalta, olet ilmeisesti leikellyt palasiksi, liimannut ja sitten musteella? Tosi kiva idea =)Saako sitä lainata?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)