Siirry pääsisältöön

Jehkotar CardChallenge #70


Hieman rockia :) Pääkallo on ilmapallosta, poika toivoi minun tekevän kortin hänen räjähtäneestä ilmapallostaan... Joten tässä tämä nyt on. ***Here is some Rock :) Scull is from balloon, my son wished me to do from his blasted balloon a card... so here it is.

Luonnos on tämän viikon JCCstä *** The sketch is from this week's JCC
Kommentit

SannaS sanoi…
WAU!!! Vähän magee! =)
pipertäjä sanoi…
Aikas ROCK! Todella upeasti toteutettu.
TARJA L sanoi…
Wautsi, tää on tosi magee kortti =)
Maisku sanoi…
Siisti! :) Todellakin erilainen mitä on totuttu näkemään:)
Katjuska sanoi…
Ei tosiaan mikään lällärikortti. Tosi hieno toteutus :)
Aivan tosi cool !
Sari ja Kirppu+muut miehet sanoi…
Wau upea ja erilainen! Meillä ainakin meidän koululainen oli ihan myyty heti! Tosi magee!
Kirsi sanoi…
Todella kiva idea ja ajankohtainenämä, kun kallothan ovat pop niin tytöille kuin pojillekin. Hienoa että poika on mukana ideoimassa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)