Siirry pääsisältöön

Jotain uutta :)... ja kivaa


Minulla on ollut kunnia päästä Mihannan DT:n jäseneksi. Jipii!!! Kiitos Mira :) Muita DT:n jäseniä ovat Jehkotar, Hanne, Merja ja Pianca.

I'm honoured to be a new member of Mihanna's DT. Yeppee!!! Thank you Mira :) Other DT members are Jehkotar, Hanne, Merja and Pianca.

Kuva on linkki kauppaan. *** Picture is a link to the shop.

Kommentit

Maisku sanoi…
JEEEEE!!!!!!! Onnea DT-pestin johdosta!!!!!!!!!!!!!!
Sari ja Kirppu+muut miehet sanoi…
Onnea onnea onnea!!!!!!!!
Maaret sanoi…
Loistavaa! Onnittelut uuden pestin johdosta :)
Kirsi sanoi…
Moikka Susa

Onnea DT.nimityksestä > olet sen kyllä ansainnutkin :)Sinulla on ihanat sivut ja teet kauniita kortteja.

PS: oletkos käynyt katsomassa leimasin päivityksiäni (joihin muuten tulee toivottavasti taas ensiviikolla magnolioita lisää) itse olen löytänyt sinun leimasadostasi upeita vaihdokkaita.

Iloista viikonloppua T.Kiti
Tervetuloa mukaan tiimiin :)
Merja sanoi…
Tervetuloa mukaan tiimiin minunkin puolesta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)