Siirry pääsisältöön

Geisha Anya


Geisha Anya ja kirsikkapuu *** Geisha Anya and cherry tree

Väritin tytön inktenseillä ja kohotin 3d tarroilla pohjasta. Hiuksissa olevassa kukassa on clossy lakkaa ja drops. *** I coloured girl with inktenses and lift it up with 3d stickers(foam pad stickers). Flower, on her hair, is treated with clossy accent and drops.

Kukat on lävistetty ja niiden keskelle laitoin kohomaalitäpliä. *** Flowers are punched and on them I put little bit of liquid pearls.

Kommentit

SannaS sanoi…
WAU!!!!! Niin upea! Tosi ihanat värit! =)
Maaret sanoi…
IHQ kortti :) Sä sitten aina keksit kaikkia uusia kivoja ideoita ja myös näytät toteuttavan ne. Tämäkin kokonaisuus kerrassaan loistava, tykkään!
Katjuska sanoi…
Voi että, miten ihana.
Aivan todella japanilaishenkinen täydellisesti!
Ihana!!!!
Sari ja Kirppu+muut miehet sanoi…
Wautsi Wau mikä kortti. Nyt alkoi tekemään mieli suklaatia. En niin välitä hempeästä vaalenapunaisesta mutta tähän korttiin väri on todellakin omiaan :) IHANA!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)