Siirry pääsisältöön

Just Magnolia #21


Tähän korttiin päätyi tällä kertaa mun herkun, Piimäkakun, ohje. Kylläkin etikettiin taisin pistää, mutta siihen se sopi kuitenkin :) Mutta unohdinpa asteet: kahdessasadassa niin kauan, että kypsää...*** I put my favorite cake recipe on this card, Buttermilk cake. I know I put it on on the jar tag, but I think it suits there :)

Buttermilk cake: 10dl wheat flour, 6dl sugar, 20ml soda all mixed together
200g melted butter, 6dl buttermilk, 10ml cinnamon, 10ml vanilla sugar all mixed together
Then All ingredients mixed together -> then it on a pan -> the pan in the oven on 200 degreesKommentit

SannaS sanoi…
WAU!!! Sikahieno!!! Ihana rusetti! =)
tosi ihana leipuri kortti! ja viel ohje mukana! tosi kaunis toi rusetti!
Sari ja Kirppu+muut miehet sanoi…
Ihana kortti! Todella kiva, sisältää vähänniinkuin lahjankin :) Sievät värit. Ihmettelinkin mikä on paisto aste kun kopsasin ohjeesi ;)
debbies sanoi…
Love that ribbon - wow Your card is very cute!
Maaret sanoi…
Kekseliäästi toteutettu ja todella hauska idea tehdä oikein "reseptikortti", tykkään.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)