Siirry pääsisältöön

Just Magnolia #29


Tämän viikon Just Magnolian aiheena on tehdä yksivärinen kortti. Minulla oli sopivasti tätä kartonkia pöydällä JCC:n jäljiltä niin tein sitten tällaisen turkoosinvihreän. Taustapaperin tein vesivärikartongille: askarteluveitsellä silppusin inktenseä valkealle kartongille, päälle suihkutin vettä -> annoin hieman kuivua ja sitten pyyhin pinnan kuivaksi (ja välillä kosteuspyyhkeellä sieltä täältä kostutin lisää). Lepakon pintaan laitoin clossya ja mikrohelmiä elävöittämään pintaa. *** This week's Just Magnolia's theme is Monochrome. I pat had this cardstock laying on my desk, some left overs from JCC, so I made this cyan-green card. Background paper I made myself on water colour paper: I chipped inktense with my crafting knife, on them I sprayed water -> I let it dry little bit and I wiped surface to dry it (I used babe wipes to moisturized it when I needed it). On bat I put some clossy and mikro pearls to made it invigorate.


Kommentit

SannaS sanoi…
WWWWWWWWAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU!!! =)
Upeesti väritetty!
Taina sanoi…
Hienosti toteutettu yksivärinen kokonaisuus. Sopiva teema näin halloweenin aikaan:))
Tiinanen sanoi…
HYYYYTÄVÄN hienosti väritetty yksivärisen teeman kortti ja juuri niin tähän viikonloppuun sopiva.
ScrapFia sanoi…
Such lovely cards you make!! I do really love those Magnolia stamps!
Hope you will have a nice weekend.
Love Eva/ScrapFia
Piccolissima sanoi…
TOSI hieno!! Ainakin mulle tommonen yksivärinen kortti ois hankala haaste.. sinä olet kyllä onnistunut erittäin hyvin!! Taitavaa työtä ja itse tehty paperi on tosi kiva! :)
ScrapFia sanoi…
Wow, thanks (kiitos) for your nice words in my blog!! You really made me happy!! I promise you that I will come to you now and then to get some inspiration, cause you really show off a great deal of skills girl!
Take care - Love Eva
Hilkka sanoi…
UPS!!! Hieno on, samaa mieltä kaikkien muidenkin kanssa. Sinulla kans näitä ideoita riittää. Ihanan taustan olet tehnyt, pitää kokeilla:)))
Aurinkoista Pyhäinpäivää! Mä taidan laittaa tilkkukankaat järjestykseen kun nyt näkee hyvin.
Nimetön sanoi…
Valtavan hieno ja sopii hyvin toi sininen pohjakin aiheeseen!!!!
Voisin jäädä tänne vaikka kuinka pitkäksi aikaa vain ihastelemaan taideteoksiasi:-)).
Nimetön sanoi…
Hei,sinulle on Kultainen tunnustus blogissani.Voit hakea sen sieltä.
Kommenttisi ovat merkinneet minulle paljon ja tätä sinun blogiasi on ihana katsella:)!
Maissi sanoi…
Hieno kortti ja upeasti väritetty leimakuva :)
minde sanoi…
Tässä on tunnelmaa;)

Se snautseri-leimasin...siinä tais lukee stamp gallery...
Snautseri ja nimenomaan musta, on mun suosikki:)
Martine sanoi…
This is gorgeous, such pretty colours and embellies :), thanks so much for joining in with this weeks challenge over on JM :)

xx

Martine

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)