Siirry pääsisältöön

Penny Black Saturday - White on white


Valkeaa... mutta enpä taida omistaa ainuttakaan talvista PBtä, joten tällainen pläjäys tästä tuli :) *** White... but I don't have any wintery PBs, so this is my outcome of this week's challenge :)

Penny Black Saturday Challenge

Väritetty Distress Inkeillä *** Coloured with Distress Inks

Kommentit

Pikku Silppu sanoi…
No eipä ole ikinä tullut mieleen että kaikki koristelut voisi olla samaa väriä :) Tyylikkään näköinen.
SannaS sanoi…
Vitsi kun on magee! Upea kortti! =)
This is gorgeous, I love the Textures you've given it and the lovely flowers, you've coloured it fantastically xx

Hugs Liz xx
Katjuska sanoi…
Tosi kaunis :)
Niin ihanan herkkä kortti!
Pitsihame sanoi…
Osasit tehdä kortistasi moni-ilmeisen ja kiinnostavan vähin värein - olet osaava tekijä!
jaana sanoi…
Kaunis kortti ja kauniisti väritetty kuva :) , tykkään !
Pauline C sanoi…
Beautiful card - love your sweet image and all your pretty white embellies - fab leaves :-) Thanks for joining in this week's PBSC
Pauline x
Anonyymi sanoi…
Moikka,kaunis kortti taas:)!
Täällä on näköjään muitakin,jotka valvovat näin myöhään,en ole siis ainoa.:)Nyt kävi taas niin,etten jostain syystä tältä tietokoneeltani pääsekkään lukijaksesi vielä.

Kun yritän niin tilalleni tuleekin mieheni kuva ja profiili:).
Mikäköhän ihme vika tässä mahtaa olla.Mutta ensi viikolla tuttumme pitäisi tulla auttamaan meitä.

Ja ehkä menen maanantaina tai tiistaina kirjaston koneelle,jotta pääsen sitä kautta nopeemmin liittymään sun lukijaksesi.

Eli heti kun mahdollista tuun tänne!!!:-)

Hauska kuulla,että lapsiesi kanssa leikitte hamsterini kanssa:-).
Se on hyvä kun se saa hoivaa:-)!
Minä ja mieheni haluisimme myöskin kovasti omia lapsia.Vielä ei ole tulossa.Toivottavasti pian!
Lapset ovat ihania!

Kauniita unia!!
Anonyymi sanoi…
Minkä ikäisiä lapsesi muuten ovat?
Kirsi sanoi…
Tämähän kävis vaikka rippipäivä onnitteluiksi :) Niin hurmaava ja tuo valkoisuus tuo sitä arvokkuutta oikein roimasti. Kauniita pintoja l.varjoja ja valoja olet korttiin saanut valkoisilla pohjilla tuohon saanut. Tosi kaunis. PS. kävin antamallasi tausta sivustolla ja sehän on oikein aarrearkku löysin varmasti 10vuodeksi seuraavat pohjat sieltä :D
tracie sanoi…
Oh wow this is gorgoeus, love this image and all the fabulous details...Thanks for joining in the fun this week at PBSC
hugs
Tracie :)x
Kath Stewart sanoi…
beautiful card susa...love the image and all your gorgeous white details......thanks for joining in the fun this week at PBSC...hugs kath xxxxx
Milla sanoi…
Todella, todella kaunis kortti!!!
Jenni sanoi…
Tämä on upea! Todella tyylikäs ja olet saanut kortista mielenkiintoisen vaikka värejä on vähän! :)
Anonyymi sanoi…
Niin pienet kaksoset.On varmaan todella suloiset ja varmaan välillä aika rankkaakin.Siskollani on 4 ja 6 vuotiaat tytöt:)!

Hyvää yötä!
Todella suloinen pirteä kortti. Kokonaisuus aivan upea :)
Piitu sanoi…
Kaunis väritys! Tyylikästä! =)
Hilkka sanoi…
Todella kaunis ja tyylikäs kortti:)
Pitäis itsekin joskus kokeilla vain yhdellä värillä tehtyjä kortteja, minusta ne ovat kauniita:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä