Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #12


Kahdella kortilla P*skarteluhaasteeseen, kahdelle pikkutytölle menevät PELOTTAVAT Halloween kortit ovat muuten samanlaiset, mutta toinen on vihertävänkeltainen ja toinen vaaleanpunainen. *** With two cards to P*skarteluhaaste, to two little girls will have these SCARY Halloween cards are similar but the other one is green-yellow and the other is pink.


Kommentit

3 miestä ja tonttu sanoi…
Aivan ihanat kortit!! Ihanat haamut tytöillä! Mahtavasti väritetty. Siis aivan mahtavat :)
Tiituli sanoi…
Nämä oli kerrassaan aivan kauhean söpöjä kortteja!
Kirsi sanoi…
Voi kun kiva, olet näppärästi muunnellut leimasimen sopimaan halloweeniin ;) Ihania pitsejä noissa korteissa ja mun suosikki on tuo vaalean punanen.
Maaret sanoi…
IIIIK, miten MAGEET kortit !
Mira sanoi…
Tosi makeet kortit :)
Eipäs olis itselle tullut mieleen käyttää mustaa pitsiä näin ;)
Niina sanoi…
Ihana kortti. Sopii vuodenaikaan kuin nenä päähän. Ihanat lepakot.
PäiviR sanoi…
Kyllä tytöt saavat nyt hurjat kortit:). Hyvin olet onnistunut yhdistämään käyttämäsi materiaalit toisiinsa loistavalla ideoinnilla.
Marja sanoi…
Ihanan "kauheat" kortit =) Molemmat ovat tosi upeita mutta suosikkini on tuo pinkki ;)
Katjuska sanoi…
Wau!
tosi makeet kortit, yllättävät yhdistelmät! Hienosti toteutettu :)
Mervi sanoi…
Tosi makeesti olet käyttänyt tätä leimasinta, olen ajatellut vähän samaa, kun ei ole oikeata halloweenleimasinta minulla ja tuo on niin vähällä käytöllä. UPEA;-))m
maiju sanoi…
Ihana kortti... ja ah niin pelottavia lepakoita ;)
Pitsihame sanoi…
Hui kauheeeta!
Tykkään molemmista, samanlaisia kun ovatkin! Mutta, mutta hullaannuin vaaleanpunaiseen ;0
Loreal Blondi sanoi…
Hauskan 'pelottavat' kortit lapsosille :)
Lila toimii yllättävän mukavasti tässä korttiparissa.
Vau, mitä kortteja! Kerrassaan "jännittäviä". Hienoja kerrassaan!
Saron sanoi…
Upeat kortit!!!!
Carola sanoi…
Kauniita kortteja kummatkin, kivat erillaiset toteutukset tästä leimasimesta :)
jaana sanoi…
Hauskan yllättävät kortit !! :)
Ritva sanoi…
Huiiiii...kyllä hirvittääkin....ei vaiskaan, nämä on niin suloiset noitanokkoset! Hyviä koristeita ja jännä, miten eri väreistä saa ihan erilaisia! Upeat kortit!
Eleonora sanoi…
Ihastuttavan söpöt halloween-kortit, mutta kuitenkin niin lapsille sopivan jännät:)
Unknown sanoi…
Hurjan ihanat kortit!!! Vaaleanpuna-mustaan minäkin suorastaan hullaannuin <3 Ihania!!
Carkki sanoi…
Voi miten hauskasti toteutetut kortit !
Marika sanoi…
Hurjan söpöjä kortteja!
Heli Matero sanoi…
Tyylikkäät kortit.
Jeenni sanoi…
Ihania kortteja! Yleensä en pidä pääkalloista mitenkään kovasti, mutta näissä on todella veikeät kaverit ja ne toimii!!! Myös korttien väriyhdistelmät on todella hyvät ja tuo pitsikin sopii täydellisesti.
Toukoleeni sanoi…
Tuo vaaleanpunainen kortti on niin mun makuun.
Hilkka sanoi…
Kylläpäs on ihanat kortit molemmat:)
Ja yllätys, mullakin on tuota pitsiä jossain muovikassin pohjalla. Pitäs vissiin siivota että kaiken löytäs!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä