Siirry pääsisältöön

Sitä minä perässä mitä muut edellä :)

Tänään päätin vihdoin ja viimein vaihtaa taustan... Ja tällä viikolla avaan myös joulublogini, jonka aion täyttää jouluhöpötyksillä laidasta laitaan... Kaykää kuikkaamassa täällä loppuviikosta niin laitan linkin sinne blogiin :)


Kommentit

Tiina sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiina sanoi…
Mukava blogi sinulla. Blogin väritys vain hieman häiritsee. Joitakin tekstejä on melkein mahdoton lukea... ehkä minulla on hieman värisokeutta...

(Jäi eka kerralla jatkokommenttien lähetyspyyntö valitsematta. :P)
Susa sanoi…
Koetin vähän muuttaa värejä teksteihin, jospa se auttaisi :) Minulle näkyy Modzillalla hyvin, mahdatkohan käyttää IE:ia? Näkymä sillä voi olla eri.

Kiitos kun ilmoitit näkyvyysongelmista!
Tiina sanoi…
Nyt meikäläinen on ihan nolo. Tiedätkö, ongelma onkin minun koneessani... Käytän selainta rajoitetussa ympäristössä ja kaikkia hienouksia ei sallita ladattavan, joten taustakuva ei latautunut kokonaan. :(
Susa sanoi…
Ne on nämä tekniikkajutut kummallisia ;) Mukavaa Halloweenia!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)