Siirry pääsisältöön

Spinner-kortti vol2


Tässä kortissa nallukka ei pyöri niin lujaa kuin edellisessä *** In this card teddy don't spin so much as in previous one

Kommentit

Riina sanoi…
Suloinen on tämäkin ;)
Maisku sanoi…
Ihana tämäkin SPINNER-kortti (eikä shaker, niinkuin epähuomiossa edelliseen kirjoitin).. :D
Maaret sanoi…
WOW, kortti tehty mun yhdestä lemppariväristäni, eli tykkään vihreästä tooosi paljon. Ihana kokonaisuus muutenkin:)
Jenni sanoi…
Tulin vastavierailulle. Tosi mahtavia kortteja löytyy täältäkin! :) Tämä kortti on kyllä todella mahtavan värinen, ihanan syvä vihreä. Ja nalle on suloinen.
bigM sanoi…
kiitos viisiitistä;) tulin heti vastavierailulle. onpa sulla täällä kauniita kortteja...
Pitsihame sanoi…
Veikeitä nallekortteja olet tehnyt.
Minäkin tykkään tästä ylimmästä eniten, ehkä ihanan harmoonisen värin takia. Persoonallisia ja kivoja kortteja!
taru76 sanoi…
Tosi kauniita kortteja olet tehnyt! Minäkin olen halunnut kokeilla tuota spinner korttia, mutta ei ole vielä aika riittänyt... tosi kiva idea laittaa kuva pyörimään ovaalisti : )
pipertäjä sanoi…
Upeita nämä sinun spinneri korttisi! Tämäkin aivan syötävän suloinen. Näin tuon ohjeen itsekin jo aikoja sitten ja on pitänyt kokeilla, mutta ei vaan saa aikaiseksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)